Foredrag

Jeg kan tilbyde følgende foredrag

Ånden i flasken

I foredraget fortælles hudløst ærligt om, hvordan det er at drikke alt for meget, selvom man både er et godt menneske og fuld af god vilje.Foredraget berører emner som skyld, skam og benægtelse, og ser på misbruget som social arv og som et udtryk for en åndelig længsel efter at høre til.

Psykoterapeut og underviser Heidi Frier har denne anbefaling af foredraget: “Mia Andersen er en formidabel formidler af et komplekst materiale, der både rummer stor smerte og forløsning.” Læs resten af anmeldingen her:
http://www.creativeunderground.dk/anden-i-flasken/

Kristen og lesbisk – en fantastisk rejse med Gud

I foredraget fortælles både personligt og historisk om synet på homoseksualitet og kristen tro. Foredragsholderen har de sidste 30 år været frikirkepræst i det homoseksuelle miljø og  har set og mærket på egen krop, hvad der har forandret sig og hvad ikke.
Foredraget tilpasses efter behov.

Mia Andersen (f. 1957) har en baggrund som frikirkepræst og psykoterapeut. Hun har arbejdet i LGBT Danmark som frivillig omkring flygtninge og trosspørgsmål. Hun har siddet i Dansk Flygtninghjælps repræsentantskab og i Danske  Kirkers Råd.
Kontakt: 26201165 eller alma.heaven@gmail.com
Honorar efter aftale.